Beloning van 5.000 euro voor namen woningovervallers - GelreNieuws.nl

Beloning van 5.000 euro voor namen woningovervallers

Geplaatst op 15 juni 2017, om 15:24 uur

foto: Roland HeitinkARNHEM – Na de woningoverval woensdagnacht in een woning in Rijkerswoerd wordt er een bedrag van 5.000 uitgeloofd voor de namen van de drie overvallers.

ZIE OOK: Gewapende overval op woning in Arnhem

De overval vond woensdagnacht omstreeks 3:30 uur plaats. Voor zover nu bekend drongen drie donker geklede mannen de woning binnen. De drie bewoners, een man, zijn vrouw en dochter, lagen op dat moment te slapen. De bewoner verklaarde dat hij wakker werd, waarna de overvallers hem met een vuurwapen bedreigden en mishandelden. De man wist echter te ontkomen en de woning uit te rennen. De drie mannen verlieten daarop de woning en reden weg in een donkerblauwe auto, mogelijk een stationcar. Voor zover nu bekend werd er niets buit gemaakt. De politie werd gealarmeerd, waarna een onderzoek werd gestart.

De vader van de bewoner looft nu 5.000 euro uit voor de namen van degene die zijn zoon, schoondochter en kleindochter in hun huis hebben overvallen, zo schrijft hij op Facebook. Het bericht is donderdagmiddag al bijna 1200 keer gedeeld.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com