Dode man in zee Noordwijk is vermoorde Drutenaar - GelreNieuws.nl

Dode man in zee Noordwijk is vermoorde Drutenaar

Geplaatst op 14 juni 2017, om 17:38 uur

NOORDWIJK/DRUTEN – De man die vrijdag dood in de zee bij Noordwijk werd aangetroffen, is een 24-jarige man uit Druten. De politie houdt er ernstig rekening mee dat de man door een misdrijf om het leven in gekomen.

Kitesurfers troffen de man vrijdag in de zee bij Noordwijk aan. De politie houdt er ernstig rekening mee dat de man door een misdrijf om het leven is gekomen.

Dinsdagavond 13 juni werd er aandacht voor deze zaak gevraagd in de uitzending van Opsporing Verzocht. De hulp van het publiek werd ingeschakeld omdat de identiteit tot op dat moment niet bekend was. Inmiddels zijn er meer dan 40 tips bij de politie binnengekomen.

Identiteit bekend
Door de vele tips die binnenkwamen en onderzoek door het Team Grootschalige Opsporing onder leiding van een officier van justitie, is bekend geworden dat het slachtoffer een 24-jarige man uit Druten is. Het team doet onderzoek naar de doodsoorzaak van de man. Nog steeds komt de politie graag in contact met mensen die meer informatie hebben over deze zaak.

Tips?
Hebt u meer informatie? Neem dan contact op met de districtsrecherche Leiden via 0900-8844 of bel de opsporingstiplijn 0800-6070. Liever anoniem uw tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.