Grote politieachtervolging vanuit Arnhem naar Nijmegen - GelreNieuws.nl

Grote politieachtervolging vanuit Arnhem naar Nijmegen

Geplaatst op 20 juni 2017, om 12:44 uur

foto: Roland HeitinkARNHEM / NIJMEGEN – Dinsdag rond het middaguur heeft de politie een achtervolging ingezet op een gestolen zwarte BMW die vanuit Arnhem in de richting van Nijmegen reed. Ongeveer 10 politieauto’s, -motoren en politiebusjes reden mee met de achtervolging. Ook een politiehelikopter was erbij betrokken.

Het gestolen voertuig reed volgens De Gelderlander met grote snelheid over de Apeldoornseweg in Arnhem, richting de stad. De politie probeerde het voertuig op de hoek van de Apeldoornseweg met de Pontanuslaan klem te rijden, dit lukte echter niet. De BMW is daarna met hoge snelheid over de A325 naar Nijmegen gereden. Daar reden volgens verschillende getuigen ongeveer 8 tot 10 politievoertuigen mee in de achtervolging.

De auto is vervolgens de Energieweg in Nijmegen opgereden in de richting van de A73. Echter kwam hij niet zo ver want op Twitter is te zien dat de auto in de Bredestraat in Nijmegen is klemgereden. De politie heeft de enige inzittende van de auto aan kunnen houden.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com