Man en vrouw stelen 39 dozen lego in Arnhem - GelreNieuws.nl

Man en vrouw stelen 39 dozen lego in Arnhem

Geplaatst op 27 juni 2017, om 10:28 uur

foto: MelvinARNHEM– De politie heeft zondagmiddag in Arnhem-Zuid een 34-jarige vrouw en een 39-jarige man uit Roemenië op heterdaad aangehouden. Zij worden verdacht van diefstal van 34 dozen lego. Dankzij een alerte getuige wisten agenten het duo snel te traceren en aan te houden.

De melder had gezien dat er twee vrouwen met een kinderwagen op de Heerlenstraat liepen zonder kind in de wagen. Zij liepen naar hun auto toe en kleedden zich op straat om. Ze stopten de kinderwagen boven in de skibox. Dat was aanleiding genoeg om de politie te waarschuwen die kort na de melding twee mensen aantrof. Het bleken een man en een vrouw die de hele achterbank van hun auto vol hadden liggen met nieuwe dozen lego. Voor de herkomst van het speelgoed hadden zij geen passend antwoord. Ook konden zij geen aankoopbewijzen laten zien.

Het tweetal werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar het onderzoek werd voortgezet. De politie sluit niet uit dat er nog een derde persoon bij de diefstal betrokken was.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com