Man met geweld beroofd van zijn auto - GelreNieuws.nl

Man met geweld beroofd van zijn auto

Geplaatst op 17 juni 2017, om 17:33 uur

foto: Patrick ApenhorstARNHEM – In de nacht van vrijdag op zaterdag 17 juni is een 68-jarige Arnhemmer met geweld van zijn auto beroofd op de Kamillelaan in Arnhem. Twee onbekende mannen bedreigden de man op deze locatie en gingen er met zijn beige Opel Corsa vandoor.

De man is vermoedelijk met een smoes naar een woning aan de Kamillelaan gelokt. Rond 01.00 uur kwam de man daar aan. Toen hij naast zijn auto stond kwamen er ineens twee mannen op hem aflopen. Een van de daders pakte hem stevig vast, bedreigde de man en eiste de autosleutels op. Daarna is een van de daders in de auto gestapt en weggereden. Hij sloeg met de auto rechtsaf de Kleefkruidstraat in. De andere dader rende weg, de Kervelstraat in.

Signalement
De daders zijn beide mannen van naar schatting 25 tot 30 jaar oud met een donkere of negroïde huidskleur en droegen beide donkere kleding. De man die wegreed in de auto schat het slachtoffer 1.80m lang, de wegrennende man was iets kleiner, ca. 1.75m lang.

De langste man had ook iets langer donker haar, dat over zijn oren viel. De iets kortere man had ook korter haar dan zijn mededader. Ook droeg deze dader een capuchon. Het is niet bekend of de mannen gewapend waren.

Tips?

De politie heeft een onderzoek ingesteld en is op zoek naar getuigen. Ook is de auto van de man, een beige Opel Corsa met de letters ZPP in het kenteken, direct als gestolen gesignaleerd.

Heeft u iets gezien van deze beroving afgelopen nacht op de Kamillelaan? Of denkt u de daders en/of de gestolen Opel Corsa wellicht gezien te hebben? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com