Massale vechtpartij begon op de weg naar Druten, politie zoekt beelden - GelreNieuws.nl

Massale vechtpartij begon op de weg naar Druten, politie zoekt beelden

Geplaatst op 7 juni 2017, om 15:33 uur

foto: Roland Heitink/Persbureau HeitinkDRUTEN – Zondagavond vond in de wijk Nijenkamp in Druten een massale vechtpartij plaats waarbij diverse mensen gewond raakten. Ook raakten diverse auto’s beschadigd en sneuvelden ruiten van een woning. De politie startte die zondag direct met het onderzoek en heeft al diverse personen gesproken. Toch heeft de politie nog veel vragen.

ZIE OOK: Tientallen mensen met elkaar op de vuist in Druten

Daarom roept de politie burgers op, die tijdens de geweldsexplosie opnamen hebben gemaakt deze over te dragen aan de politie. Dit kan via het tipformulier. Daar kunt u uw beelden uploaden.

Melding
Rond 23.00 uur werd bij de politie gemeld dat er op de Nijenkamp in Druten met meerdere personen op straat zou worden gevochten. Ook zou er met auto’s op elkaar zijn ingereden. Op de Heersweg zou een auto in brand zijn gestoken. De politie ging er met meerdere agenten op af en trof op straat een chaos aan: zeker acht auto’s bleken te zijn beschadigd.

Politiehond
Met behulp van een politiehond werd een 50-jarige Tielenaar aangehouden. De man was op de vlucht geslagen en had zich op de Roodhekkenpas in de struiken verschanst. Hij raakte lichtgewond toen hij door de politiehond werd gebeten.

Route
Onderzoek heeft uitgewezen dat er onderweg, op de route van Tiel naar Druten ook het een en ander is voorgevallen. Mocht u hiervan getuige zijn geweest dan wil de politie graag met u in contact komen.

Het is op dit moment nog onduidelijk wat er zich precies heeft afgespeeld, de politie doet daar nog onderzoek naar. De politie sluit meer aanhoudingen niet uit maar roept ook getuigen op zich te melden. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844 of via het tipformulier.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook