Supporter tegen agent: ‘Jou moet ik hebben, ik maak je dood, je gaat eraan.’ - GelreNieuws.nl

Supporter tegen agent: ‘Jou moet ik hebben, ik maak je dood, je gaat eraan.’

Geplaatst op 28 juni 2017, om 12:36 uur

foto: Roland HeitinkNIJMEGEN – Een supporter van NEC wordt gezocht vanwege een doodsbedreiging tegen een agent. Het gebeurde na de wedstrijd tegen Excelsior.

Na de nederlaag tegen Excelsior hadden ongeveer 200 boze NEC-supporters de ingang van het stadion De Goffert in Nijmegen geblokkeerd. Er was de nodige tijd een grimmige sfeer. De bezoekers in het stadion mochten De Goffert niet verlaten. De boze supporters riepen onder meer ‘schaam je kapot’.

‘Jou moet ik hebben, je bent van mij, ik maak je dood, je gaat eraan.’, zei de man die de agent ook nog eens voor kankerlijer uitschold. De betreffende agent heeft aangifte gedaan. In Bureau

GLD worden vanavond beelden van de verdachte getoond. Onherkenbaar in de hoop dat de man zichzelf meldt. Mocht dat niet gebeuren, dan zal de man in een latere uitzending alsnog herkenbaar in beeld worden gebracht.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com