VIDEO: Begin van massale vechtpartij in Druten vastgelegd

Geplaatst op 6 juni 2017, om 09:52 uur

foto: Roland Heitink/Persbureau HeitinkDRUTEN – Op een website is een filmpje opgedoken van de massale vechtpartij afgelopen zondagavond. Op de video is onder andere glasgerinkel, gegil en geschreeuw te horen.

Rond 23.00 uur zondagavond werd bij de politie gemeld dat er op de Nijenkamp in Druten met meerdere personen op straat zou worden gevochten. Ook zou er met auto’s op elkaar zijn gereden. Op de Heersweg zou een auto in brand zijn gestoken. De politie ging er met meerdere agenten op af en trof op straat een chaos aan: zeker acht auto’s bleken te zijn beschadigd.

Gewonden
Op aanwijzen van omstanders werden in een woning in de wijk een zevental mannen aangetroffen die bij de vechtpartij betrokken zouden zijn geweest. Het ging daarbij om inwoners van Druten. Drie van hen (19, 20 en 55 jaar) hadden verwondingen, waarvan de twee jongsten naar het ziekenhuis moesten om zich te laten behandelen. De 20-jarige ligt nog in het ziekenhuis, de andere heeft na behandeling inmiddels het ziekenhuis weer verlaten.

Politiehond
Met behulp van een politiehond werd een 50-jarige Tielenaar aangehouden. De man was op de vlucht geslagen en had zich op de Roodhekkenpas in de struiken verschanst. Hij raakte lichtgewond toen hij door de politiehond werd gebeten. Het is op dit moment nog onduidelijk wat er zich precies heeft afgespeeld, de politie doet daar nog onderzoek naar. De politie sluit meer aanhoudingen niet uit maar roept ook getuigen op zich te melden. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook