Man probeert portier neer te steken in Nijmegen - GelreNieuws.nl

Man probeert portier neer te steken in Nijmegen

Geplaatst op 8 juli 2017, om 11:37 uur

NIJMEGEN– De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 8 juli een 40-jarige man uit Nijmegen aangehouden in verband met een steekincident in een uitgaansgelegenheid in Nijmegen.

Agenten kregen rond 01.50 uur de melding dat een medewerker van de uitgaansgelegenheid aan de Grotestraat zou zijn gestoken door een man. De man was eerder die avond uit de zaak gezet nadat hij ruzie had gehad met een andere klant. De man was het hier niet mee eens en wilde toch weer naar binnen. Toen dit niet lukte probeerde hij de portier te steken. Mede dankzij het feit dat de portier, een 49-jarige man uit Lent, een steekwerend vest droeg en zich kon verweren, raakte hij alleen lichtgewond.

De vermoedelijke verdachte werd in de directe omgeving aangetroffen door agenten en aangehouden. De recherche is bezig met het onderzoek.

Getuigen gezocht
De politie komt graag in contact met getuigen van dit incident. Heeft u iets gezien wat voor het onderzoek van belang kan zijn, bel dan met 0900 8844. Heeft u beeldmateriaal dan kunt u deze uploaden op politie.nl.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook