Moordverdachte (34) gezocht voor doodsteken 18-jarige jongen

Geplaatst op 29 juli 2017, om 11:12 uur

foto: Politie EdeEDE – Onlangs is de politie in de vroege ochtend op drie adressen in Ede tegelijkertijd binnengevallen voor de aanhouding van een 34-jarige Marokkaanse man. Hij wordt gezocht wegens het doodsteken van een jongen in Utrecht. De politie waarschuwt burgers die de man zien niet zelf te handelen, maar 112 te bellen. 

In Utrecht is op 3 mei 2017 de 18-jarige jongen doodgestoken. Zijn verwondingen waren zo ernstig dat hij later in het ziekenhuis overleed. De politie heeft aanwijzingen dat de man mogelijk in Ede verblijft.

Marokkaans
De vermoedelijke dader is van Marokkaanse afkomst, is rond de 34 jaar oud en is bekend onder de naam Si Mohamed el Harrachi. Het is mogelijk dat El Harrachi inmiddels een andere naam gebruikt. Uit onderzoek is gebleken dat hij in het verleden al vaker een valse naam heeft opgegeven.

Sinds de 18-jarige jongen werd neergestoken, ontbreekt van de dader ieder spoor. Gezien de ernst van het misdrijf is besloten El Harrachi ook op de Nationale Opsporingslijst (NOL) te plaatsen.

Weet u wie de man op de foto is, waar hij zich bevindt of welke naam hij gebruikt, meldt u dat dan zo snel mogelijk bij de politie. Benader hem absoluut niet zelf.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook