Bestuurder (22) in Doesburg aangehouden voor poging doodslag op agent

Geplaatst op 10 augustus 2017, om 19:47 uur

foto: Patrick ApenhorstDOESBURG – Een automobilist negeerde woensdagavond op de Meipoortstraat in Doesburg een stopteken van agent waardoor deze agent aan de kant moest springen om niet aangereden te worden. De man is aangehouden voor verdenking van poging doodslag, zo schrijft de politie op Facebook.

De politie zag woensdagavond een bestuurder in een personenauto rijden waarvan zij wisten dat hij zonder rijbewijs reed. Tevens was het voertuig niet verzekerd. De bestuurder wist te ontkomen en ging een pand binnen. Iets later zag de politie alsnog de auto met de bestuurder rijden op de Meipoortstraat. Één van de agenten gaf hierop een stopteken aan deze bestuurder. De bestuurder voldeed niet aan het stopteken waardoor de agent opzij moest springen om een aanrijding te voorkomen. Wederom wist hij te ontkomen aan de politie.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Na een zoektocht met meerdere eenheden kon de politie vandaag de 22-jarige verdachte aanhouden op verdenking van poging tot doodslag. De verdachte wordt tevens vervolgd voor het onverzekerd rijden en het rijden zonder rijbewijs.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook