Zaterdag 26 Augustus is er open dag bij brandweer Oosterbeek

Geplaatst op 25 augustus 2017, om 22:06 uur

OOSTERBEEK – Op zaterdag 26 augustus is er een open dag van brandweer Oosterbeek. Zij zijn aanwezig bij het gemeentehuis met diverse voertuigen en een aantal demonstraties. Voor kinderen zijn er ook verschillende activiteiten. Doel van deze dag is om nieuwe collega’s te werven die deel uit willen maken van blusgroep Oosterbeek.

Brandweer Oosterbeek heeft op dit moment een aantal vacatures openstaan. Daarnaast is er voor de kinderen een springkussen, kan er met een brandslang gespoten worden en kun je proberen hoe het is om uit een met rook gevulde kamer te ontsnappen. Ook is er een voorlichtingshoek met allerlei informatie over brandveiligheid bij u thuis.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Veiligheid in Oosterbeek
De open dag begint vanaf 10.00 uur en vanaf dan is iedereen welkom aan de noordzijde, bij de bibliotheek, voor alle activiteiten. Woon of werk je in Oosterbeek en wil je in de praktijk iets doen voor mensen, kom dan zeker langs. Misschien blijkt dan wel dat jij diegene bent die we zoeken binnen ons team, een team dat staat voor (brand)veiligheid in Oosterbeek.

Een fotograaf van GelreNieuws is deze dag ook in Oosterbeek aanwezig om de dag in beeld te brengen. Een verslag met foto’s volgt daarna op deze website.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook