Lichaam gevonden in woning Arnhem, omgeving is afgezet

Geplaatst op 29 september 2017, om 13:52 uur

foto: Jean-Marc RegelinkARNHEM – De politie heeft vrijdagmiddag een overleden persoon aangetroffen in een woning aan de Van Oldenbarneveldtstraat in Arnhem. De omgeving van het huis is afgezet. Agenten zijn bezig met een uitgebreid onderzoek.

De politie laat dit rond 13:45 uur weten dat het lichaam gevonden is. Meerdere woningen zijn afgezet met hekken. De politie heeft een zogeheten PD-unit in de straat staan. Dit is een mobiel kantoor wat ingezet wordt op een plaats delict.

Neergeschoten?
Het is nog onduidelijk wat er zich exact heeft afgespeeld. Wel zijn er vele geruchten in de wijk. Zo vertellen verschillende omstanders dat er iemand is doodgeschoten. Anderen vertellen weer dat iemand is neergestoken. Meerdere buurtbewoners zeggen dat het slachtoffer een vrouw is die als prostituee werkte. Echter kan geen van al deze geruchten nu al door de politie bevestigd worden.

Zowel de voor- als achterkant van het huizenblok is afgeschermd met hekken. Mannen in witte pakken, de rechercheurs van de politie, zijn druk bezig met onderzoek.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook

foto’s: Jean-Marc Regelink