Politie breekt in bij woning in Doorwerth, woning blijkt goed beveiligd - GelreNieuws        

Politie breekt in bij woning in Doorwerth, woning blijkt goed beveiligd

Geplaatst op 26 september 2017, om 23:11 uur

foto: Patrick ApenhorstDOORWERTH – De hulpdiensten zijn dinsdagavond een geruime tijd bezig geweest om een man te bereiken die in een woning aan de Mozartlaan in Doorwerth lag. De man riep hard en hoorbaar vanaf buiten om hulp, maar zijn woning bleek goed beveiligd te zijn tegen inbraak waardoor het lastig was om binnen te komen.

De ambulance en politie kregen omstreeks 21:30 uur de melding binnen. De politie was erg snel ter plaatse maar kon de deur van de woning niet open krijgen. Dit lukte zelfs met een breekijzer op de voordeur niet. De politie is vervolgens het balkon opgeklommen en hebben geprobeerd het raam in te slaan met hetzelfde breekijzer. Echter was de woning zo goed beveiligd met speciaal glas, dat er een geruime tijd nodig was om de woning op deze manier open te krijgen. Hierna kon de ambulancebemanning de man hulp bieden. De man is gewond per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Wat de man voor een verwondingen had, is niet bekend gemaakt.

De flat is volgens buurtbewoners goed beveiligd tegen onder andere inbraak. Volgens deze buurtbewoners is de woning recentelijk gerenoveerd met onder andere deze aanpassingen. Dit blijkt ook wel, zelfs de politie had grote moeite om ‘in te breken’.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook

foto’s: Patrick Apenhorst / Persbureau Heitink