Bizar ongeval in Arnhem; tractor valt op zijkant en lanceert auto - GelreNieuws        

Bizar ongeval in Arnhem; tractor valt op zijkant en lanceert auto

Geplaatst op 3 oktober 2017, om 17:29 uur

foto: Timo BoumanARNHEM – Bij een ongeval op de Hollandweg in Arnhem zijn bij een bizar ongeval bijzonder genoeg geen gewonden gevallen. Hier viel een tractor om nadat hij een voetganger te laat zag en kwam zo hard tegen een auto aan die hij vervolgens lanceerde.

Ter hoogte van het zebrapad bij de Pettenstraat ging het rond 16:10 uur mis. Daar stond een automobiliste wachten voor het zebrapad, waarna een tractor met aanhanger vanaf de tegenovergestelde richting afkwam. Op de aanhanger van de tractor stond een graafmachine geladen. Vermoedelijk zag de bestuurder van de tractor de overstekende voetganger te laat. Hierdoor week de tractor uit waarna hij omsloeg en tegen de auto aan kwam. De auto werd door klap van de tractor meters naar achteren gelanceerd. De aanhanger van de tractor is vermoedelijk nog vele meters doorgereden nadat die was losgeschoten door de klap.

Beide bestuurders kwamen er wonder boven wonder zonder kleerscheuren vanaf. Ook de voetganger heeft geen letsel opgelopen. De schade is wel enorm groot.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook

foto’s: Timo Bouman