Buurtbewoner filmt vluchtende inbrekers in Arnhem - GelreNieuws.nl

Buurtbewoner filmt vluchtende inbrekers in Arnhem

Geplaatst op 18 oktober 2017, om 22:19 uur

ARNHEM – Op zondagavond 11 juni wordt ingebroken bij een woonhuis in de buurt van de Aagtekerksingel in Arnhem. Als de vier mannen daarna over straat rennen worden ze gefilmd door een oplettende buurtbewoner. Daarom nu duidelijke beelden van dit viertal.

De mannen – allemaal met baard – renden vanaf de Aagtekerksingel in de richting van winkelcentrum de Laar aan de Ootburgwal. De politie vroeg aan winkeliers daar bewakingsbeelden op en ook daar bleken ze te zijn gefilmd.

Daders
De man helemaal rechts lijkt iets onder zijn kleren te hebben, misschien iets van gereedschap want ze braken in door de deur open te breken. De langste van de mannen rent uiteindelijk voorop. Ook hij heeft een baardje. De man in het zwart heeft de meest lichte huidskleur. Hij rent een beetje met zijn billen naar achter gestoken. De vierde man had in het winkelcentrum zijn capuchon nog op, maar die is als hij rent naar achter gevallen. Ze maakten bij de woninginbraak contant geld, waaronder Hongkong dollars en kostbare gouden sieraden buit.

Wie herkent deze mannen met baarden in Arnhem, of heeft ze zondag 11 juni misschien nog na de inbraak in de buurt van de Aagtekerksingel gezien?

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com