Twee ongevallen binnen korte tijd op Apeldoornseweg - GelreNieuws        

Twee ongevallen binnen korte tijd op Apeldoornseweg

Geplaatst op 22 oktober 2017, om 15:16 uur

foto: Jean-Marc RegelinkARNHEM – Op de Apeldoornseweg in Arnhem heeft zondag aan het begin van de middag een ongeval plaatsgevonden tussen twee auto’s. Binnen drie kwartier volgde daarop nog een aanrijding tussen drie auto’s, op slechts enkele honderden meters van het eerdere ongeval vandaan.

Eerste ongeval
Het eerste ongeval gebeurde iets voor 14:00 uur. Door nog onbekende oorzaak botste een blauwe auto achterop de zwarte auto. Één van de inzittende van de zwarte auto raakte gewond en is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Beide voertuigen raakten dusdanig beschadigd dat ze zijn afgesleept.

Tweede ongeval
Slecht op enkele honderden meters afstand van het eerdere ongeval raakten rond 14:40 uur drie auto’s met elkaar in botsing. De witte auto zat tussen de zwarte en bruine in en raakte hierdoor zwaar beschadigd en moest worden afgesleept. De oorzaak van het ongeval is niet bekend. Bij deze aanrijding raakte niemand gewond en was er alleen blikschade. Een ambulance kwam ter plaatse voor alle zekerheid maar vertrok al snel weer.

Door beide ongevallen ontstond tot twee keer toe een forse vertraging op de Apeldoornseweg in de richting van het centrum. Ook het centrum uit had last van deze vertraging.

Voor het laatste nieuws uit de regio volg je ons op Facebook

foto’s: Jean-Marc Regelink