Mercedes na overval Malden aangetroffen in Nijmegen - GelreNieuws.nl

Mercedes na overval Malden aangetroffen in Nijmegen

Geplaatst op 8 november 2017, om 13:47 uur

NIJMEGEN – De politie heeft dinsdagavond een 20-jarige Nijmegenaar aangehouden in de parkeergarage onder een supermarkt aan de Fenikshof in Nijmegen. Hij werd aangetroffen in een auto die als gestolen stond gesignaleerd.

Deze auto, een zwarte Mercedes, werd vorige week vrijdagavond bij een woningoverval in de Vinkenlaan in Malden weggenomen. Hij wordt verdacht van heling en overtreding van de Wet ID.

Agenten kregen een overlast melding en gingen naar de opgegeven locatie aan het Fenikshof. Omdat er niemand meer werd aangetroffen reden zij de parkeergarage in om te kijken of zich daar mogelijk jongelui ophielden. Toen zij de parkeergarage inreden zagen zij een zwarte Mercedes staan met daarin twee personen. De twee zagen dat ze waren gezien en probeerden te vluchten. Eén van hen lukte het om te ontsnappen. De ander, de 20-jarige Nijmegenaar werd aangehouden.

Hij gaf eerst een valse naam op toen ze hem naar zijn naam vroegen. Ook verzette hij zich hevig bij zijn aanhouding. Tijdens de aanhouding werd ook duidelijk dat de Mercedes waar zij in zaten afkomstig was van de woningoverval aan de Vinkenlaan van vorige week vrijdag in Malden. Daar werd de bewoonster in haar huis overvallen en gingen de verdachten er vervolgens met haar auto vandoor.

Of de verdachte ook in verband kan worden gebracht met de woningoverval wordt nog onderzocht.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com