Politie rijdt na achtervolging automobiliste klem op A50 - GelreNieuws.nl

Politie rijdt na achtervolging automobiliste klem op A50

Geplaatst op 5 november 2017, om 15:21 uur

APELDOORN/LOENEN – In de nacht van zaterdag op zondag heeft de politie op de A50 een nog onbekende vrouw aangehouden. Ze wordt onder andere verdacht van gevaarlijk rijgedrag en het negeren van stoptekens.

Die nacht reden surveillerende politieagenten achter een auto die ze wilden controleren vanwege het rijgedrag van de bestuurster. Ze reed met horten en stoten over de weg en het vermoeden was dat de vrouw onder invloed was. Op de Zutphensestraat in Apeldoorn gaven ze de vrouw een stopteken, maar zij gaf hier geen gehoor aan. Ook toen agenten voor haar gingen rijden, haar een volgteken gaven en de optische en geluidsignalen van de auto aanzetten, reageerde de vrouw niet maar reed ze de snelweg (A50) op richting Loenen.

Onderzoek identiteit
Inmiddels kregen de agenten assistentie van een andere politie­auto die de vrouw probeerde in te halen. Ze zou vervolgens naar links hebben gestuurd waardoor de agent moest remmen en ternauwernood een botsing werd voorkomen. Uiteindelijk werd de vrouw door beide politieauto’s klem gereden en tot stoppen gebracht. Ze is aangehouden en overge­bracht naar het politiebureau. De vrouw weigerde mee te werken aan een ademanalyse. Ook is het nog niet duidelijk wie de vrouw is. De politie stelt een onderzoek in naar haar identiteit.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com