Zeven aanhoudingen bij verkeersruzie in Zutphen - GelreNieuws        

Zeven aanhoudingen bij verkeersruzie in Zutphen

Geplaatst op 23 november 2017, om 16:32 uur

ZUTPHEN – Een ogenschijnlijk eenvoudige aanrijding liep woensdagmiddag volledig uit de hand. Er ontstond een vechtpartij, waarna de politie 7 verdachten aanhielden voor openlijke geweldpleging.

Rond 15.15 uur reed er, op de parkeerplaats aan de Polsbroek in Zutphen, een auto achteruit tegen een andere auto aan. Beide bestuurders van de auto stapten uit en al gauw sloeg de sfeer om en ontstond er een vechtpartij.

Er verzamelden zich steeds meer personen rondom het incident en er werd veel geroepen en geschreeuwd. Ter plaatse zijn er door agenten 4 verdachten op heterdaad aangehouden in verband met hun betrokkenheid bij de vechtpartij. In de nacht van woensdag op donderdag zijn er, in een woning in Zutphen, nog 3 verdachten aangehouden vanwege hun betrokkenheid bij dit incident.

In totaal zijn er 6 mannen en één vrouw in de leeftijd van 16 tot 57 jaar uit Zutphen aangehouden.

Bent u getuige geweest of heeft u misschien een filmpje gemaakt met uw telefoon? Neem dan contact op met de Zutphense politie. Dat kan via 0900-8844 of stuur een privé bericht via de Facebookpagina van de politie Zutphen. Anoniem melden kan ook, bel dan M. 0800-7000.