72-jarige vrouw beroofd door man met mes in Nijmegen - GelreNieuws        

72-jarige vrouw beroofd door man met mes in Nijmegen

Geplaatst op 2 december 2017, om 20:32 uur

foto: Politie/InstagramNIJMEGEN– De politie is op zoek naar getuigen van een straatroof op donderdagavond 30 november op de Marga Klompélaan in Nijmegen-Zuid. Dit gebeurde rond kwart over zeven.

Die avond stapte een 72-jarige vrouw uit de bus bij de bushalte aan de Weg door Jonkerbos. Ze liep vervolgens over de Marga Klompélaan toen zij aan de andere kant van de straat een onbekende man zag lopen. Even later rende hij de straat over, bedreigde de vrouw met een mes en trok de tas uit haar hand, waardoor zij ten val kwam. De man ging er vervolgens vandoor met haar tas, een grote zwarte canvastas, in de richting van de Hatertseweg. Aan het einde van die weg sloeg hij linksaf.

Signalement
De politie is een onderzoek gestart naar deze straatroof en is op zoek naar getuigen die iets gezien hebben van dit incident. Het zou gaan om een man van ongeveer 20 jaar oud met een donkere huidskleur. Hij was circa 1,60 meter lang, had een dun postuur en droeg een donkere broek. Verder had hij een grijze hoody aan en droeg hij gymschoenen. Hebt u informatie over deze straatroof? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.