Automobilist in Velp rijdt door na meerdere aanrijdingen

Geplaatst op 25 december 2017, om 01:02 uur

VELP – De politie in Velp kregen zaterdagavond diverse meldingen over een automobilist die aanrijdingen veroorzaakte en zeer gevaarlijk rijgedrag vertoonde. Tevens vond hij het nodig seksueel getinte opmerkingen te maken naar een vrouwelijke passant.

De bestuurder reed tussen 18:10 uur en 18:30 uur vermoedelijk over de Broekstraat, Waterstraat, Reigerstraat , Gruttostraat en Roerdompstraat te Velp. Op deze straten zijn verschillende aanrijdingen veroorzaakt. In de tuin van een woning aan de Talingsingel te Velp reed hij zijn voertuig, van het merk Volvo, vast waarna hij lopend zijn weg vervolgde.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De bestuurder zou circa 25 jaar oud zijn, een getinte huidskleur hebben en een zwarte jas dragen. Het voertuig is in beslag genomen en wordt onderzocht. De politie heeft inmiddels meerdere getuigen gehoord. Ze zijn nog op zoek naar de identiteit van de bestuurder.

Getuigen
De politie is op zoek naar personen die het voertuig hebben zien rijden. Heeft u wat gezien, weet u meer over deze incidenten of is uw voertuig vermoedelijk door dezelfde bestuurder aangereden? Bel ons: 0900 8844. U kunt dan het volgende referentienummer opgeven: 2017587799.