Mannen overvallen woning in Arnhem: politie zoekt getuigen - GelreNieuws.nl

Mannen overvallen woning in Arnhem: politie zoekt getuigen

Geplaatst op 31 december 2017, om 13:20 uur

ARNHEM– Op zaterdagavond 30 december heeft er een woningoverval plaatsgevonden aan de Oldorphof in Arnhem. Daarbij is niemand gewond geraakt. Van de daders ontbreekt nog ieder spoor. De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op zich te melden.

De bewoonster kwam rond 22.30 uur thuis waar zij werd opgewacht door drie onbekende mannen. De overvallers gingen met haar mee naar binnen en dwongen haar geld af te staan. Zij zijn er uiteindelijk met een geldbedrag vandoor gegaan. De bewoonster is niet gewond geraakt bij de overval, maar uiteraard wel flink geschrokken.

Over de daders is weinig bekend. Het slachtoffer wist de politie alleen te vertellen dat zij alle drie hun gezichten bedekt hadden. Het is niet duidelijk in welke richting zij zijn gevlucht.

Getuigen worden verzocht zich te melden bij de politie. Heeft u de daders zien vluchten? Of wellicht is u iets opgevallen voorafgaande aan de overval? Mogelijk hebben de daders in de omgeving gewacht totdat de vrouw thuis kwam. Alle informatie die de politie kan helpen bij het onderzoek is welkom. U kunt contact opnemen via 0900-8844. Wilt u anoniem blijven? Bel dan naar 0800-7000.