Aanrijding in file door ongeval bij Beuningen

Geplaatst op 31 januari 2018, om 18:04 uur

BEUNINGEN – Woensdagmiddag heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Schoenaker in Beuningen. Bij de file die door de aanrijding ontstond, gebeurde nog een kop-staart aanrijding.

Rond 16:45 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd. Een wit busje en een zwarte bestelauto botste op de kruising tegen elkaar, vermoedelijk door een voorrangsfout. Er kwam een ambulance ter plaatse om de betrokkenen na te kijken. Uiteindelijk is één man door het ambulancepersoneel gecontroleerd, maar hij raakte niet gewond en hoefde niet naar het ziekenhuis. Wel zijn beide partijen flink geschrokken.

Tweede aanrijding
Tijdens de afhandeling van de aanrijding op het kruispunt, ontstond er een korte file. In deze file gebeurde nog een kop-staart aanrijding. De betrokken bestuurders hebben het zelfstandig opgelost door onder andere de schadeformulieren in te vullen. Niemand raakte bij deze kop-staart aanrijding gewond.

De politie heeft het verkeer om het ongeval heen geleid. Twee bergingsvoertuigen van Houterman zijn ter plaatse gekomen om de betrokken voertuigen te bergen.