Bewoonster mishandelt bouwvakker na overlast van de radio - GelreNieuws        

Bewoonster mishandelt bouwvakker na overlast van de radio

Geplaatst op 12 januari 2018, om 21:29 uur

foto: politieZUTPHEN – Een 31-jarige bewoonster van de Zutphense wijk Noordveen irriteerde zich schijnbaar zoveel aan de radio van bouwvakkers, dat deze bewoonster een bouwvakker mishandelde.

De bouwvakker zong volgens de politie mee met een liedje op de radio. Dat werd de bewoonster te veel. ‘Nadat ze in niet mis te verstane bewoordingen had medegedeeld wat ze ervan vond, vloog een andere, in de woning aanwezige, persoon de bouwvakker aan. Hierbij sneuvelde een ruit van een naastgelegen woning. De bewoonster stond haar huisgenoot bij door met een bezem de brede rug van de bouwvakker eens goed aan te vegen. Dit leverde de man enkele flinke striemen op zijn rug op’, aldus de politie.

Toen de politie ter plaatse kwam hebben zij besloten de vrouw aan te houden voor mishandeling. We hebben de zaak nog in onderzoek. Dit onderzoek zal volgens de politie ‘moeten wijzen of de vrouw alleen haar straatje schoon wilde vegen of dat ze de bezem heeft ingezet als middel om de mishandeling kracht bij te zetten.’