Discotheek Manhattan in Arnhem failliet

Geplaatst op 8 januari 2018, om 23:53 uur

ARNHEM – Discotheek Manhattan, die gevestigd zit in de binnenstad van Arnhem, is failliet verklaard. Eigenaresse Patricia Knijnenburg heeft het faillissement zelf aan moeten vragen.

De discotheek sluit na 35 jaar haar deuren. Het was één van de laatste grotere discotheken in uit uitgaansleven van de stad. ‘Op oudjaarsavond heb ik met pijn in mijn hart het personeel meegedeeld dat ik dit besluit heb moeten maken’, bevestigt ze na berichtgeving van Arnhem Direct. ‘Ik had die discotheek 18 jaar in mijn bezit.’

‘Jongeren kiezen steeds vaker voor festivals en dance-events. De wereld is ten opzichte van 35 jaar geleden een stuk kleiner geworden. Neem daarbij het rookverbod, de verhoging van de alcoholleeftijd en de plannen met de Varkensstraat en ik zag het gewoon niet meer zitten’, aldus de eigenaresse tegenover Arnhem Direct.