Jongetje (7) overleden bij tragisch ongeval op A325 - GelreNieuws        

Jongetje (7) overleden bij tragisch ongeval op A325

Geplaatst op 21 januari 2018, om 00:02 uur

RESSEN – Op de snelweg A325 bij knooppunt Ressen heeft zaterdagavond een ernstig ongeval plaatsgevonden. Een jongetje van 7 jaar uit Bemmel overleefde het niet. Drie andere inzittenden zijn gewond naar het ziekenhuis gebracht.

Het gebeurde op de A325 in de richting van Arnhem ter hoogte van de afslag richting Tiel/Rotterdam (A15) en afslag richting Bemmel. Een personenauto raakte daar zaterdagavond rond 22.15 uur van de weg en kwam op de kop tegen enkele bomen, die in de bosschage staan, tot stilstand. Het vermoeden bestaat dat hij een correctie maakte, omdat die op de afslag van de busbaan reed.

Slachtoffers
Het gaat volgens de politiewoordvoerster om een auto met vier inzittenden. Van deze vier inzittenden waren een man en een vrouw met hun twee kinderen uit Bemmel, zo meldt de politie. Een jongetje van 7 jaar is overleden. De drie andere inzittenden zijn met de nodige verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.

Veel hulpverleners
Een opgeroepen traumahelikopter was geland naast de snelweg en was ter plaatse samen met tenminste drie ambulances, brandweerwagens en vele politie eenheden.

De politie heeft ter plekke onderzoek gedaan naar de toedracht. De rechter rijstrook was urenlang afgesloten samen met de afslagen richting de A15 en Bemmel.

foto’s: Roland Heitink