Man ernstig mishandeld door jongeren na opmerking over vuurwerk

Geplaatst op 1 januari 2018, om 13:20 uur

BEMMEL – De politie doet onderzoek naar de mishandeling van een man in Bemmel. De man is met ernstig hoofdletsel in het ziekenhuis opgenomen.

Het slachtoffer, een 49-jarige man uit Haalderen, liep rond 02.00 uur met zijn vrouw en twee kinderen (tienerleeftijd) over de Van Nispenlaan in Bemmel. Ongeveer ter hoogte van de achterzijde van het Overbetuwe College waren drie jongemannen vuurwerk aan het afsteken. Op een gegeven moment gooiden de jongens vuurwerk in de richting van het gezin. De man maakte hier een opmerking over waarop hij direct hard werd geslagen. De man kreeg meerdere klappen tegen zijn hoofd.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Na de mishandeling vertrokken de mannen via het fietspad dat richting het Overbetuwe College en de Poeldrik loopt. Het slachtoffer werd bewusteloos achter gelaten. Hij is naar het ziekenhuis overgebracht. De man heeft behoorlijk letsel aan ondermeer zijn hoofd opgelopen.

Getuigen gezocht
De politie is een onderzoek gestart naar deze zware mishandeling en is op zoek naar getuigen. Het zouden mogelijk drie getinte jonge mannen zijn geweest. Eén van hen zou een oranje jas of vest hebben gedragen. Mensen die informatie hebben worden verzocht contact op te nemen met de politie op 0900 8844.

Foto’s: Jeffrey Slendebroek/Persbureau-Heitink