Wederom gewapende overval in Nijmegen

Geplaatst op 6 februari 2018, om 14:46 uur

NIJMEGEN – De politie is een onderzoek gestart naar een gewapende overval op een restaurant aan de Oude Molenweg op maandag 5 februari.

Omstreeks 21.30 uur kreeg de politie een melding dat het restaurant werd overvallen door een gewapende man. Medewerkers van het restaurant verklaarden dat een man het restaurant binnenkwam. De man bedreigde de medewerkers met een wapen en vroeg om geld. Één medewerker wist naar buiten te vluchten en riep om hulp. De verdachte rende toen naar buiten en verdween in onbekende richting.
Agenten waren snel ter plaatse, maar ze troffen de verdachte helaas niet meer aan bij het restaurant en in de omgeving. De recherche is een onderzoek gestart naar de overval. Mogelijk zijn er getuigen die iets hebben gezien wat daarbij kan helpen.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Signalement
Van de verdachte is een signalement bekend. Het gaat om een getinte man van ongeveer 1.80m lang. Zijn hoofd had hij grotendeels bedekt. Hij was helemaal in het zwart gekleed en droeg een ¾ jas.

Heeft u iets gezien wat de politie kan helpen in het onderzoek? Misschien heeft u de verdachte zien wegrennen? Dan spreken we u graag. Neem dan contact met ons op via 0900-8844 of via onderstaand tipformulier. Melden kan ook anoniem via 0800-7000 of via meldmisdaadanoniem.