(advertorial) Zonder niezen achter het stuur met de FILTER+ van Bosch

Geplaatst op 6 april 2018, om 13:11 uur

De lente is in het land en helaas betekent dat voor hooikoortspatiënten meer pollen in de lucht. Wilt u deze pollen buiten de auto houden? Kies dan voor het Bosch-interieurfilter FILTER+.

FILTER+ van Bosch
Deze Bosch-interieurfilter beschikt over bijzondere eigenschappen en beschermt u tegen kleine stofdeeltjes, pollen, allergenen, schadelijke gassen en bacteriën. FILTER+ is dus de beste keuze voor mensen met hooikoorts! Daarnaast zorgt de filter ervoor dat nare geuren geëlimineerd worden en een beslagen voorruit voorkomen wordt. Uitproberen? Bosch Car Service biedt van 1 april tot en met 30 juni 2018 een “Tevreden of geld terug!”-actie aan bij aankoop van een FILTER+.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Tevreden of geld terug!
De “Tevreden of geld terug!”-actie loopt van 1 april tot en met 30 juni 2018 en geldt op het gehele FILTER+-assortiment. Laat u in die periode een FILTER+ monteren door Bosch Car Service? Bewaar dan het aankoopbewijs goed. Mocht u na montage niet tevreden zijn over de eigenschappen van deze filter, dan kunt u uw geld terugkrijgen!

U kunt uw gegevens, de factuur en de reden waarom u ontevreden bent hier achterlaten. Bij een geldige reden wordt het volledige aankoopbedrag van het FILTER+ teruggestort op uw rekening. U kunt tot een maand na uw aanvraag het verzoek krijgen de filter te laten controleren bij een Bosch Car Service autobedrijf.

Bij Bosch Car Service zit ú achter het stuur

Aarzel niet langer en kies voor een FILTER+ van Bosch. Op die manier weet u zeker dat de inzittenden van uw auto tegen hooikoorts beschermd zijn. Maak nu een online afspraak bij Bosch Car Service en maak daarbij kans op fantastische Bosch-prijzen!