Politie houdt twee verdachten aan na schietincident - GelreNieuws.nl

Politie houdt twee verdachten aan na schietincident

Geplaatst op 3 april 2018, om 13:29 uur

NIJMEGEN – De politie heeft gisterenavond, kort na een schietincident in de Lindenholtse wijk Leuvensbroek omstreeks 18.00 uur, twee Nijmegenaren van 17 en 20 jaar aangehouden. Zij worden verdacht betrokken te zijn bij het schietincident waarbij een 19-jarige Nijmegenaar gewond is geraakt. Het slachtoffer maakt het na omstandigheden goed en kon na behandeling het ziekenhuis verlaten. Wat de aanleiding is van het conflict is nog onduidelijk.

Kort na het schietincident werd het slachtoffer zittend in een auto aangetroffen. Bij het slachtoffer was eerste hulp verleend. Hij werd met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De plaats delict werd direct uitgebreid afgezet.

Helikopter
Vanuit de lucht werden door de politie overzichtsfoto’s gemaakt ten behoeve van het onderzoek. Een eerste verhoor maakt duidelijk dat dit conflict bij toeval op deze locatie heeft plaatsgevonden. Het schietincident had even zo goed in Malden of Groesbeek hebben kunnen plaatsvinden. De betrokkenen maken ook geen deel uit van de hangjeugd in de Leuvensbroek.

Mobiele post voor vragen
De politie zet dinsdagmiddag vanaf ongeveer 13.00 uur een mobile post op de parkeerplaats om wijkbewoners die met vragen zitten in de gelegenheid te stellen, deze aan de wijkagenten te kunnen stellen.

Getuigenoproep
De politie wil graag in contact komen met mensen die menen wat gezien of gehoord hebben. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com