Twee zwaargewonden na steekpartij - GelreNieuws.nl

Twee zwaargewonden na steekpartij

Geplaatst op 29 april 2018, om 10:24 uur

APELDOORN – De politie doet onderzoek naar een steekincident bij een woning in Apeldoorn. Rond half drie kreeg de politie een melding van een vechtpartij aan de Heemradenlaan waarbij steekwapens werden gebruikt. Toen agenten ter plaatse kwamen troffen ze meerdere gewonden aan.

Twee mannen zijn zwaargewond, ze hebben steekwonden, naar het ziekenhuis gebracht. Een derde man werd ook voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Het is voor de politie nog niet duidelijk wat er precies is gebeurd, en wie welke rol heeft gespeeld. Daarom zijn alle drie de mannen als verdachte aangemerkt. Twee andere mannen zijn ook als verdachte aangehouden. De verdachten zijn allemaal mannen en komen uit Apeldoorn, ze zijn tussen de 17 en 46 jaar oud.

Afgelopen nacht is er al een uitgebreid onderzoek opgestart. Zo is er met honden naar sporen gezocht. Dat onderzoek gaat vandaag verder. De politie zal mogelijke getuigen horen om een beter beeld te krijgen van het incident. Hebt u afgelopen nacht iets gezien, of hebt u informatie die met dit incident te maken heeft? Bel dan de politie via 0900-8844 of meld misdaad anoniem 0800-7000.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com