19-jarige mishandeld tijdens beroving in Elst

Geplaatst op 14 mei 2018, om 13:18 uur

ELST – Zondagmorgen heeft zich een 19-jarige jongen uit Elst bij de politie gemeld omdat hij in zijn woonplaats beroofd was op straat. Het slachtoffer wist te vertellen dat vier mannen hem bedreigd en mishandeld hadden en hem van zijn geld beroofden. De politie onderzoekt de zaak, en doet een beroep op getuigen.

De jongen liep zondagochtend tussen 8.15 en 8.30 over het Kokkeland richting de Prins Alexanderstraat in Elst. Daar werd hij benaderd door vier mannen. Die bedreigden hem en mishandelden hem. Ook moest hij zijn geld afgeven. Daarna sloeg de jongen op de vlucht en kon hij even later de politie bellen.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Tot nu toe heeft de politie nog geen getuigen gesproken, daarom doet de politie een dringend beroep op mensen die zondagochtend in Elst iets hebben gezien dat met deze zaak te maken kan hebben. De vier daders:

  • hadden een Aziatisch uiterlijk
  • zijn tussen de 20 en 30 jaar oud
  • hadden alle vier een hoody (trui met capuchon) aan
  • zijn tussen de 170 en 175 cm lang.


Iets gezien?

Hebt u zondagochtend iets gezien dat met deze zaak te maken heeft? Of hebt u camerabeelden uit deze omgeving waarop de vier mannen te zien zijn? Of hebt u andere informatie die de politie kan helpen bij dit onderzoek? Bel dan 0900-8844 om uw tips te delen. Anoniem kan dat ook via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. U kunt ook het tipformulier op deze site invullen.