Derde verdachte aangehouden voor woningoverval bejaarde vrouw

Geplaatst op 31 mei 2018, om 15:09 uur

MALDEN/NIJMEGEN – Op woensdagmorgen 30 mei is een derde verdachte aangehouden in het onderzoek naar een woningoverval op een bejaarde vrouw aan de Vinkenlaan op 3 november vorig jaar. Het gaat om een 26-jarige inwoner van Nijmegen. De man wordt verdacht van betrokkenheid bij de woningoverval en is ingesloten op het bureau.

Eigenaren aangetroffen goederen gezocht
Bij doorzoekingen in de woningen van de verdachten zijn verschillende goederen aangetroffen die aan deze woningoverval te linken zijn. Een groot gedeelte van de buit is hiermee teruggevonden en zal aan het slachtoffer terug worden gegeven. Bij de doorzoekingen werden echter ook andere goederen aangetroffen die niet van het slachtoffer waren maar mogelijk bij andere delicten zijn buitgemaakt. De politie hoopt dat mensen hun eigendommen herkennen zodat ze hun gestolen spullen terug kunnen krijgen en er nog meer stafbare feiten opgelost kunnen worden. Herkent u uw eigendommen?

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De reeds eerder aangehouden verdachten zijn twee mannen van 21 jaar uit Nijmegen en een 23-jarige man zonder vaste woonplaats. Zij zitten nog vast.