Koelbloedige bezoeker cafetaria stuurt gewapende overvaller weg - GelreNieuws.nl

Koelbloedige bezoeker cafetaria stuurt gewapende overvaller weg

Geplaatst op 25 mei 2018, om 14:45 uur

ARNHEM – In een cafetaria aan de Honigkamp in Arnhem dacht een overvaller gisteravond 24 mei een geldbedrag buit te maken. Door koelbloedig optreden van een van de aanwezigen in het café verliep dat echter anders dan gepland en vertrok de overvaller zonder buit. Het onderzoek leidde nog niet tot de aanhouding van deze overvaller en daarom is de politie op zoek naar getuigen.

Rond 23.30 uur werd het café opgeruimd om afgesloten te worden, toen de overvaller binnenkwam. Hij richtte een vuurwapen op een medewerker die bij de kassa stond, met als doel de inhoud van die kassa te verkrijgen. In plaats van geld te geven, lukte het de medewerker om naar de achtergelegen ruimte te gaan om de politie te waarschuwen. In de tussentijd zei een andere aanwezige in het café de overvaller weg te gaan. Opmerkelijk genoeg deed de overvaller wat hem gezegd werd rende het café uit, linksaf richting de IJssellaan. Zijn tas, bedoeld voor de buit, bleef achter in het café.

Getuigen gezocht
Hoewel agenten snel ter plaatse waren, werd de overvaller niet meer aangetroffen in de buurt van de cafetaria. Gelukkig konden de aanwezigen een duidelijk signalement geven van de overvaller geven. De politie is dan ook op zoek naar getuigen die de overvaller hebben gezien:

Signalement
De overvaller is een getinte man van ongeveer 1.80 meter met een sportief postuur. Hij droeg gisteravond een donkere trainingsbroek met drie witte strepen langs de zijkant van het merk Adidas. Op zijn hoofd had hij een pet met daarover een capuchon en hij droeg een donkere bodywarmer.

Slaat u aan op dit signalement en heeft u informatie die van waarde kan zijn voor het onderzoek? Of heeft u donderdag 24 mei tussen 23.15 en 23.45 uur iets opvallends gezien in de omgeving van de Honigkamp in Arnhem? Bel dan 0900-8844 of gebruik dit tipformulier. Eventueel beeldmateriaal kan ook via het formulier worden verstuurd.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com