Politie zoekt getuigen na explosie in woning Zutphen - GelreNieuws.nl

Politie zoekt getuigen na explosie in woning Zutphen

Geplaatst op 31 mei 2018, om 15:01 uur

ZUTPHEN – De recherche is een onderzoek gestart nadat er in de nacht van woensdag op donderdag een explosie plaatsvond in een woning aan de Lunettestraat in Zutphen. De politie gaat er vanuit dat de explosie is veroorzaakt door een explosief.

Omstreeks 3.45 uur kregen de hulpdiensten een melding dat er een explosie was in de woning. Er raakte niemand gewond, maar de woning raakte wel zwaar beschadigd. De recherche startte een onderzoek waaruit blijkt dat er waarschijnlijk een explosief in de woning is ontploft. Om wat voor soort explosief het gaat is nog onduidelijk.

Getuigen
Het rechercheonderzoek richt zich op sporen in en rond de woning. Ook wordt gezocht naar getuigen en wordt er een buurtonderzoek uitgevoerd. Daarnaast hoop de politie dat er getuigen zijn die informatie hebben die kan helpen bij het onderzoek.

Iets gezien of gehoord?
Misschien heeft u rond het tijdstip van de explosie iets gezien of gehoord in de Lunettestraat of daar in de buurt? Of heeft u andere informatie die de politie kan helpen? Neem dan contact op via 0900-8844. Melden kan ook anoniem via 0800-7000 of online via www.meldmisdaadanoniem.nl.