Vrouw (87) komt om het leven bij ongeval op N325 Nijmegen - GelreNieuws        

Vrouw (87) komt om het leven bij ongeval op N325 Nijmegen

Geplaatst op 26 mei 2018, om 12:33 uur

NIJMEGEN – Op de Nieuwe Ubbergseweg N325 in Nijmegen is zaterdagochtend een 87-jarige vrouw uit Ede overleden bij een ongeval. Een 76-jarige vrouw, eveneens uit Ede raakte gewond.

De vrouwen reden met de auto rond 11.10 uur op de Nieuwe Ubbergseweg  (N325) in Nijmegen in de richting van Beek. Vermoedelijk wilde de 76-jarige bestuurster links afslaan de Ubbergseweg in. Hierbij kwam de auto in botsing met een vrachtwagen die vanuit tegenovergestelde richting aan kwam rijden. De vrachtwagenchauffeur kon een aanrijding niet meer voorkomen.

De 87-jarige vrouw overleed ter plaatse. Omstanders en ambulance personeel hebben nog geprobeerd haar te reanimeren maar dat mocht helaas niet meer baten. De andere vrouw is naar het ziekenhuis overgebracht, haar toestand is stabiel. De vrachtwagenchauffeur, een 20-jarige man uit de gemeente Oss, raakte niet gewond.

De N325 was vanwege het onderzoek in de richting van Nijmegen afgesloten voor het verkeer. In de richting van Duitsland was ook maar één rijstrook open.

foto’s: Roland Heitink