Drie verdachten betrapt tijdens woninginbraak

Geplaatst op 8 juni 2018, om 09:55 uur

DIEREN – Donderdag startte de politie in de middag omstreeks 14.40 uur een Burgernetactie. Er zijn toen drie personen op heterdaad betrapt bij een woninginbraak. Toen zij ontdekt werden, sloegen zij op de vlucht.

De getuige heeft de verdachten goed gezien en kon de politie een duidelijk signalement verschaffen. De politie ontving een aantal tips via burgernet, maar trof de verdachten niet aan. Om 16.07 uur werd de burgernetactie afgesloten. De politie doet verder onderzoek.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Signalementen
De vrouwelijke verdachte is 20-25 jaar oud en heeft lang, stel en zwart haar tot de schouders. Zij is ongeveer 1.60 meter lang en droeg donkere kleding met een donkere rugzak. Daarnaast waren er twee mannen bij betrokken. Zij hadden beiden donker haar en waren tussen de 20-30 jaar oud. Ook waren ze beiden ongeveer even lang met een lengte van tussen de 1.70 en 1.80 meter lang, zo omschrijft een oproep in Burgernet. Één man had een lichtgrijze spijkerbroek aan ten tijde van de inbraak.

Heeft u tips? Neemt u dan contact op met de politie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

foto: Martin Heitink