Melding ‘man met vuurwapen’ bij McDonald’s Arnhem was loos - GelreNieuws.nl

Melding ‘man met vuurwapen’ bij McDonald’s Arnhem was loos

Geplaatst op 25 juni 2018, om 19:07 uur

ARNHEM – De politie heeft zondagavond groots ingezet na een melding van een schietincident in Arnhem-Zuid. Een uitgebreide zoektocht naar de verdachte leverde echter niets op en de politie vond geen bewijs dat er daadwerkelijk was geschoten.

ZIE OOK: Politiehelikopter vliegt boven Arnhem voor ‘man met vuurwapen’ bij McDonald’s

Rond 20:40 uur kreeg de politie een melding dat er op de Middelgraaflaan vanuit een rijdende auto was geschoten. De politie ging meteen op zoek naar de verdachte, die volgens een getuige intussen uit de auto was gestapt, en kreeg daarbij ondersteuning van de politieheli. Omdat het vermoeden bestond dat de verdachte zich ophield in een fastfoodrestaurant werd deze voor korte tijd ontruimd. Er werd echter niemand aangetroffen.

Geen bewijs
De auto van waaruit geschoten zou zijn werd later in Arnhem-Noord aangetroffen. De bestuurder, een 24-jarige vrouw uit Huissen werd aangehouden en verhoord. Uit het verhoor werd de betrokkenheid vrouw bij het incident niet duidelijk waarna ze weer in vrijheid werd gesteld. Sporenonderzoek in de auto leverde geen bewijs op dat er geschoten was. Omdat niemand gewond raakte, er geen aangifte was gedaan en niet aantoonbaar was gemaakt dat er een strafbaar feit was gepleegd, staakte de politie het onderzoek.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com