Overval op restaurant in centrum van Arnhem

Geplaatst op 4 juni 2018, om 22:30 uur

ARNHEM – Maandagavond heeft er op de Coehoornstraat in het centrum van Arnhem een overval plaatsgevonden op een restaurant. 

De overval werd rond 21:30 uur gemeld door de politie. Meem Eten en Drinken, zoals het bedrijf heet, bevindt zich tegenover het station Arnhem Centraal. De mannen bedreigden het personeel met een wapen, en wilden geld zien. De medewerker vluchtte echter naar achteren en ging met het overige personeel de zaak uit. Toen ze even later terugkwamen, waren de overvallers de zaak uit gevlucht. De mannen zijn gevlucht in de richting van de Korte Coehoornstraat en het Nieuwe Plein.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De overvallers zijn twee mannen die gebrekkig Engels spraken en vermoedelijk van Oost-Europese komaf zijn. Beiden hadden een onverzorgd uiterlijk, een stoppelbaard, een petje op en een dun postuur.

– Een van de mannen is ongeveer 1,85 meter lang en heeft kort donker haar en had een donker bomberjack aan

– De andere man is ongeveer 1,90 meter lang en had een plastic boodschappentas bij zich.

Hebt u deze mannen voor of na de overval gezien in het centrum van Arnhem? Of hebt u camerabeelden waarop deze mannen te zien zijn tussen 21.30 en 22.15 uur? Bel dan vandaag nog met de politie via 0900-8844.

foto: Roland Heitink