Twee zwaargewonden bij ernstige aanrijding in Arnhem

Geplaatst op 25 juni 2018, om 21:37 uur

ARNHEM – Bij een ernstige aanrijding in Arnhem is een scooter met twee opzittenden is maandagavond geschept door een auto, ze zijn hierbij zwaargewond geraakt. Dit gebeurde op de kruising Gelderse Rooslaan met de Wilgenlaan in Arnhem. De ambulances zijn onder politiebegeleiding naar het ziekenhuis vertrokken.

Het ongeval gebeurde rond 21:10 uur. De automobilist wilde mogelijk linksaf slaan de Wilgenlaan op. Hierbij zag de bestuurder van de auto de scooter over het hoofd. De opzittenden hiervan, een jongeman en een jongevrouw, werden van de scooter gereden en zijn op de weg beland, beiden raakten gewond. Er zijn hiervoor meerdere ambulances opgeroepen, ook de traumahelikopter was onderweg. De helikopter is onderweg gecanceld, maar beide ambulances zijn onder politiebegeleiding naar het Radboud ziekenhuis in Nijmegen gegaan.

‘Te hard’
Volgens verschillende buurtbewoners wordt er in deze straat erg hard gereden. Of dit in dit geval ook zo was, zal onderzocht worden. De verkeersongevallenanalyse is ter plaatse. De weg is momenteel geheel afgesloten vanwege politieonderzoek.

De scooter is total loss geraakt. Ook de auto heeft veel schade opgelopen.

foto: Melvin Ewald / Persbureau Heitink