Vijf mannen plegen gewapende woningoverval in Arnhem

Geplaatst op 13 juni 2018, om 22:50 uur

ARNHEM – Op donderdagmorgen 31 mei om 08.00 uur wordt er aangebeld bij een woning aan de Bakkerstraat in Arnhem. Er zou een pakketje voor de deur staan, maar de ‘bezorgers’ hadden geen pakketje bij zich en waren iets heel anders van plan.

De bewoner hoorde via de intercom dat er een bezorger met een pakketje voor de deur staat. Wanneer hij zijn deur opent, komen er vijf onbekende mannen de trap oplopen. Één van hen heeft een vuurwapen en bedreigt hiermee de bewoner. Na een korte worsteling vertrekken de vijf weer zonder buit.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Signalement
De vijf onbekende personen zijn vastgelegd door verschillende bewakingscamera’s in de omgeving. Zij voldoen aan het volgend signalement. Twee van de vijf overvallers zijn licht getint, hebben een slank postuur en zijn ongeveer 1.70 meter lang. Twee andere overvallers hebben een donkere huidskleur, van wie een dus een rood of oranje jack aan heeft en een zwarte capuchon over zijn hoofd heeft. De andere was helemaal in het zwart gekleed. Dan is er nog een vijfde verdachte met een grijs jogging jasje en een pet.

Mocht u weten wie de daders zijn of andere informatie hebben, belt u dan de politie op 0800-6070 of als u anoniem wilt blijven 0800-7000.