Vrouw ernstig gewond bij steekpartij in binnenstad van Arnhem - GelreNieuws.nl

Vrouw ernstig gewond bij steekpartij in binnenstad van Arnhem

Geplaatst op 29 juni 2018, om 06:25 uur

ARNHEM – Op de Steenstraat in Arnhem is in de nacht van donderdag op vrijdag een vrouw neergestoken. Ze raakte hierbij ernstig gewond.

Rond 3.30 uur kreeg de politie een melding van een onwel wording t ter hoogte van de Velperbuitensingel. Bij aankomst bleek dat er een vrouw door onbekende reden was neergestoken.

Twee vrouwen waren onderweg naar huis en werden lastig gevallen door een onbekende man. Hij begon de vrouwen uit te schelden en uit het niets trok hij een mes en stak in op een van de twee vrouwen. Een 26-jarige vrouw uit Arnhem raakte hierbij ernstig gewond.

De vrouw is met ernstige verwondingen, maar buiten levensgevaar met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De dader is ervandoor gegaan richting de Ir. J.P. van Muijlwijkstraat (Mediamarkt). De politie is nog op zoek naar het steekwapen.

Er is een signalement bekend van de dader:

– Man
– Turkse of Marokkaanse uiterlijk
– Ongeveer 1.68 cm -1.75 cm lang
– Ongeveer 30 – 40 jaar oud
– Zwart haar
– Hij droeg een bruine/beige jas.
– De man had opvallend korte benen

Getuigen
Bent u getuige geweest van deze mishandeling of heeft u meer informatie over het mogelijk steekwapen? Bel dan met ons via 0900 8844 of anoniem via 0800 7000. U kunt ook het tipformulier invullen.

foto’s: Roland Heitink

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com