Dief spuit onbekende vloeistof in gezicht van man en steelt elektronica - GelreNieuws.nl

Dief spuit onbekende vloeistof in gezicht van man en steelt elektronica

Geplaatst op 3 juli 2018, om 13:42 uur

foto: politie.nlCULEMBORG – Op maandag 2 juli vond in het centrum van Culemborg een straatroof plaats. De politie roept getuigen die iets hebben gezien op zich te melden.

Het slachtoffer had elektronica via Marktplaats te koop aangeboden en had die avond rond 20:15 uur een afspraak met een potentiële koper. Hij ontmoette de koper op de Westersingel. Het slachtoffer overhandigde het apparaat waarop de dader hem een onbekende vloeistof in het gezicht spoot. De dader ging er meteen te voet vandoor in de richting van de dijk. De politie ging direct op zoek naar de dader, maar vond hem niet.

Signalement
Van de dader is het volgende signalement bekend. Het zou gaan om een donker getinte man in de leeftijd van 30-35 jaar oud. Hij zou 1.75 tot 1.80 meter lang zijn geweest en heeft een gespierd postuur met een baard. Hij droeg donkere kleding waarvan een strakke wielrennersbroek met een rugtas.

Heeft u iets gezien wat de politie kan helpen in het onderzoek? We spreken u graag! Neem contact met ons op via 0900-8844. Melden kan ook anoniem via 0800-7000 of via meld misdaad anoniem.