Explosie met meerdere gewonden bij appartementencomplex in Arnhem - GelreNieuws.nl

Explosie met meerdere gewonden bij appartementencomplex in Arnhem

Geplaatst op 30 juli 2018, om 21:40 uur

ARNHEM – Op de Daphnestraat in Arnhem is een brand gaande, er heeft zich daar een explosie voorgedaan. Er heeft ook korte tijd brand gewoed, die de brandweer snel onder controle had. Bij de explosie en brand zijn meerdere gewonden gevallen.

Volgens eerste melding, die rond 21:15 uur gedaan was, was er een explosie geweest. De brandweer heeft opgeschaald naar middelbrand en er waren vijf ambulances ter plaatse, maar ook de traumahelikopter was aanwezig. Hiernaast waren er meerdere brandweervoertuigen ter plaatse. Inmiddels is de recherche ter plaatse onderzoek aan het doen in de woning.

Twee slachtoffers konden het pand zelfstandig verlaten, maar raakten wel zwaar gewond. Één slachtoffer heeft verkoeling gezocht voor zijn brandwonden in een sloot. Beide slachtoffers zijn met spoed naar het ziekenhuis gebracht, zo meldt de brandweerwoordvoerster.

Burgernet
De politie is op zoek naar een blanke man van 40 jaar oud, 1.80 meter lang en een normaal postuur. Hij heeft een grijze spijkerbroek aan, grijs t-shirt en zit mogelijk onder het bloed en brandwonden. Waarom de politie op zoek is naar die man en wat hij ermee te maken heeft, is niet bekend.

De politie is met zaklampen en speurhonden aan het zoeken in een nabijgelegen sloot, waar ze naar zoeken is niet bekend

foto’s: Jean-Marc Regelink

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com