Hennepteam ontmanteld kwekerij met 200 planten in Nijmegen

Geplaatst op 25 juli 2018, om 14:24 uur

NIJMEGEN -De politie heeft woensdagochtend met een hennepteam enkele oude adressen afgegaan samen met Liander waar mogelijk een hennepkwekerij zou kunnen zitten. De politie heeft in één woning een kwekerij aangetroffen en heeft een persoon aangehouden.

In een seniorenwoning aan het Zwanenveld in Nijmegen troffen zij een hennepkwekerij aan. In de woning was een agressieve hond aanwezig, de hondengeleider van de politie heeft de hond op het balkon gezet. De 56-jarige hoofdbewoner bleek ook aanwezig te zijn. Hij is aangehouden en zal door de recherche gehoord worden.

In de woning werden 200 planten aangetroffen, was er sprake van diefstal stroom en bleek er een brandgevaarlijke situatie te zijn ontstaan.

Foto: Politie Nijmegen Zuid

Vanmorgen was ons hennepteam enkele oude adressen aan het afgaan samen met Liander waar mogelijk een hennepkwekerij zou kunnen zitten. In een seniorenwoning aan het Zwanenveld troffen zij een hennepkwekerij aan. In de woning was een agressieve Rottweiler aanwezig welke door onze hondengeleider op het balkon is gezet. Tot onze verbazing bleek de 56-jarige hoofdbewoner ook aanwezig te zijn. Hij is aangehouden en zal door de recherche gehoord worden. In de woning werden 200 planten aangetroffen en was sprake van diefstal van stroom en een brandgevaarlijke situatie. De bewoner had overigens wel een vooruitziende blik met een spreuk bij de voordeur… #hennepkwekerij #hennepteamnijmegenzuid #aanhouding #zwanenveld #dukenburg #rottweiler #agressievehond #hondengeleider #brandgevaar #noodlot #vooruitziendeblik #instacops #instapolice #instapolitie

Een bericht gedeeld door Politie Nijmegen Zuid (@politienijmegenzuid) op