Man (25) bewusteloos geschopt en geslagen in Nijmegen - GelreNieuws.nl

Man (25) bewusteloos geschopt en geslagen in Nijmegen

Geplaatst op 26 juli 2018, om 16:14 uur

NIJMEGEN– Een 25-jarige inwoner van Grave raakte in de nacht van vrijdag op zaterdag tussen 01.45 en 01.50 uur, ernstig gewond nadat hij in de Spinthuisstraat in Nijmegen tegen zijn hoofd was geschopt en geslagen. De dader maakte deel uit van een groepje jonge mannen. Het slachtoffer ligt in zorgwekkende toestand in het ziekenhuis.

De man uit Grave liep met zijn vriendin in de Spinthuisstraat en liepen daar het groepje mannen( 6 á 8 ) tegemoet. Het slachtoffer raakte in gesprek met één van de mannen en even later kwam er een ander uit de groep bijstaan. Deze bleek verbaal nogal agressief. Even later liepen de twee mannen terug naar de groep.

Dan komt de agressieve man teruglopen naar het slachtoffer en geeft hem een aantal vuistslagen op het hoofd waardoor het slachtoffer op de grond valt. Vervolgens wordt het slachtoffer door de vechtersbaas nog enkele malen tegen het hoofd geschopt waardoor hij buiten bewustzijn raakt. Dan loopt hij terug naar de groep waar hij deel van uitmaakte. Omstanders hebben het slachtoffer in stabiele zijligging gelegd en de hulpdiensten gewaarschuwd.

Het signalement van de dader:
-Licht getint uiterlijk
-Ongeveer 1.85 lang
-Normaal postuur
-Liep ‘breed’
-Stoppels in het gezicht
-Zwart opgeschoren haar aan de zijkanten en bovenop krullend haar
-Donker gekleed
-Lange broek met T-shirt
-Droeg donkere sneakers

Signalement van de man waar het slachtoffer als eerste mee sprak:
-Wat donkerder tint dan de dader
-Ongeveer 1.83 lang
-Mager postuur
-Kort kroes haar

Getuigenoproep
De politie wil graag in contact komen met mensen die getuige zijn geweest van deze ernstige mishandeling. Ook wil de politie graag in contact komen met de mensen die eerste hulp hebben verleend die nacht. De politie is te bereiken via het nummer 0900-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com