Terras in Arnhem besmeurd met poeder en bekogeld met eieren - GelreNieuws.nl

Terras in Arnhem besmeurd met poeder en bekogeld met eieren

Geplaatst op 23 juli 2018, om 02:30 uur

ARNHEM – Op de kruising Klarendalseweg met de Verlengde Hoflaan in Arnhem is een terras van een restaurant besmeurd poederblussers en bekogeld met eieren. Wat de reden hiervan is, is niet bekend. Het restaurant gaat aangifte doen.

Rond 23:15 uur kwam de melding van het voorval bij de hulpdiensten binnen. Een voorbijrijdende auto, met meerdere mensen erin, zou in enkele seconden een poederblusser grotendeels hebben leeggespoten en een aantal rauwe eieren hebben gegooid. Het terras zat op dat moment nog vol bezoekers. Één van de bezoekers op het terras kreeg hierbij een ei op zijn hoofd en kwam onder de smurrie te zitten. Ook zaten de bezoekers en het meubilair onder de troep van de poederblussers.

Tekst gaat verder onder advertentie

Geschrokken
Alle bezoekers willen anoniem blijven omdat ze niet weten wie of wat er achter zit. Sommigen hebben kort hun verhaal gedaan en laten weten erg geschrokken te zijn. ‘Dit lijkt ons niet op een kwajongensstreek’, aldus één van de bezoekers.

Het restaurant moet waarschijnlijk door een professioneel bedrijf schoongemaakt woerden, omdat het poeder namelijk ook binnen is terecht gekomen. Het restaurant zal maandag later opengaan. De restaurant wil er aangifte van gaan doen, of heeft dit al gedaan.

foto’s: Roland Heitink/Persbureau Heitink

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com