Twee gewonden bij ongeval in Nijmegen: politie zet drone in

Geplaatst op 22 juli 2018, om 21:11 uur

NIJMEGEN – Zondagavond omstreeks 19:25 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden tussen een scooter en een fietser. Dit gebeurde op de Van Cranenborchstraat in Nijmegen. Beiden zijn gewond naar het ziekenhuis vervoerd.

Beide bestuurders zijn meegenomen naar het ziekenhuis. De bestuurder van de scooter, een man, heeft onder andere letsel aan zijn arm opgelopen, vermoedelijk gebroken. De vrouw op de fiets heeft tenminste letsel aan haar been, die vermoedelijk ook is gebroken. Zo verklaarde de politie ter plekke. Of de slachtoffers nog andere verwondingen hebben en hoe ernstig dat is, is niet bekend gemaakt.

Afgesloten
Omdat de oorzaak van het ongeval niet bekend is, is de verkeersongevallenanalyse ter plaatse gekomen met een speciale drone-team. Hiermee wordt de situatie van bovenaf bekeken en in kaart gebracht. De straat is tijdens het onderzoek geheel afgesloten geweest voor het overige verkeer.

De drone-teams van de politie worden vaker ingezet bij heftigere ongevallen, waarbij exact in kaart en beeld gebracht moet worden wat er gebeurd is.

foto’s: Waldie Rutten / Persbureau Heitink