Zwarte Cross 2018: onvergetelijk, legendarisch en gewoon onmundig prachtig! - GelreNieuws.nl

Zwarte Cross 2018: onvergetelijk, legendarisch en gewoon onmundig prachtig!

Geplaatst op 15 juli 2018, om 21:55 uur

LICHTENVOORDE -. “Deze 22ste editie van de Zwarte Cross gaat de boeken in als onvergetelijk, legendarisch en gewoon onmundig prachtig!”, aldus een zichtbaar ontroerde Zwarte Cross festivaldirectrice Tante Rikie. “Ik kan nauwelijks de woorden vinden om deze editie te beschrijven.”

De lijst met hoogtepunten is te lang! De Levendenherdenking op vrijdag was indrukwekkend. Tante Rikie: “Ik heb er nog steeds kippenvel van. Maar eigenlijk was elke minuut prachtig! Ik heb intens genoten van het diverse programma op de 33 podia én de crossbaan. Maar het allermooiste vind ik dat de Zwarte Cross ook dit jaar zonder enige noemenswaardige calamiteiten is verlopen. Dat is een verdienste van onze bezoekers. Zij hebben laten zien hoe er in de Achterhoek feest gevierd wordt. Het liefste zou ik ze alle 220.000 een dikke klapzoen geven!”Het feest is op het moment van versturen van dit persbericht nog in volle gang en zal op de camping tot in de kleine uurtjes doorgaan.

Zwarte Cross 2019
De data voor de 23ste editie, de start van de voorverkoop en inschrijving zijn ook al bekend. Volgend jaar zal de Zwarte Cross plaatsvinden op 11, 12, 13 en 14 juli 2019. De inschrijvingen voor deelname aan de Zwarte Cross starten op 3 november, vanaf 10 november kunnen leden van de Zwarte Cross fanclub ‘Harder!’ kaarten bestellen en een week later, op 17 november, start de voorverkoop voor de rest van de wereld.

Zie meer reportages op onze speciale Zwarte Cross pagina

foto’s: Jean-Marc Regelink & Roland Heitink & Melvin 


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com